Invalidska dvigala

Invalidska dvigala

Dvigala namenjena invalidnim osebam s poenostavljeno uporabo. Predvidena tako za domače, kot javno okolje, za zunanje in notranje prostore. Naprave so izredno trpežne in močne za premagovanje vseh ovir.

Možna izvedba invalidskega dvigala je stopniščna ali vertikalna. Izbrana izvedba je odvisna glede na objekt, prostor vgradnje in želje posameznega naročnika.

Lift Storitve Invalidska Dvigala

Vožnja je zelo udobna, popolnoma varna in enostavna za uporabo vsem uporabnikom.

Kakšno invalidsko dvigalo je najbolj primerno za vaše potrebe, vam bodo najbolje svetovali naši strokovnjaki, inženirji, ki so vam vedno na voljo v času delovnih ur ali po elektronski pošti.
Za vaša vprašanja s področja dvigal nas kontaktirajte na +386 40 832 823
ali preko spodnjega kontaktnega obrazca. Z veseljem vam bomo odgovorili v najkrajšem času.

    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:


    Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

    Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: lift.storitve@gmail.com z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Jernej Španinger s.p. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Splošni pogoji poslovanja