Osebna dvigala

OSEBNA DVIGALA

V naši ponudbi boste našli osebna dvigala, ki so namenjena prevozu oseb. Osebna dvigala so primerna za namestitev v skoraj vseh vrst zgradb: hišah, stanovanjskih blokih, bolnišnicah, poslovnih zgradbah, nebotičnikih, itd.

Ponujamo vam električna in hidravlična osebna dvigala v različnih izvedbah:

  • notranja dvigala
  • zunanja dvigala
  • panoramska dvigala…
Lift Storitve Osebna Dvigala

Izbirate lahko med različnimi oblikami, dimenzijami in barvami, ki jih prilagodimo vašim potrebam in meram prostora, kamor je predvidena vgradnja dvigala. Prostor maksimalno izkoristimo, s čimer pridobimo prostornino kabine dvigala.

So izredno varčna, tiha in predvsem varna.

Pri izbiri najboljših osebnih dvigal vam lahko pomagajo tudi naši strokovni delavci, inženirji, ki so vam vedno na voljo v uradnih urah ali po elektronski pošti.
Za vaša vprašanja s področja dvigal nas kontaktirajte na +386 40 832 823
ali preko spodnjega kontaktnega obrazca. Z veseljem vam bomo odgovorili v najkrajšem času.

    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:


    Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

    Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: lift.storitve@gmail.com z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Jernej Španinger s.p. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Splošni pogoji poslovanja