Servis dvigal

Servis dvigal

Poleg prodaje in montaže več vrst dvigal, se v podjetju Lift d.o.o ukvarjamo tudi s servisom vseh vrst dvigal. Servis dvigal pokrivamo  po podravsko-pomurski, savinjski in koroški regiji.

Za servis smo na voljo 24ur na dan, ne glede na vikende in praznike.

Trenutno servisiramo več kot 400 dvigal, ki so del večstanovanjskih stavb, poslovnih in industrijskih objektov,  bolnišnic, domov za upokojence, šol, itd…

Naši serviserji imajo znanje ter izkušnje za servis vseh tipov in znamk dvigal.

Lift Storitve Tovorna Dvigala
Za vaša vprašanja s področja dvigal nas kontaktirajte na +386 40 832 823
ali preko spodnjega kontaktnega obrazca. Z veseljem vam bomo odgovorili v najkrajšem času.

    V kolikor v vnosna polja vnesete vaše osebne podatke in kliknete gumb “POŠLJI”, bo Lift d.o.o., vnesene podatke shranil in obdeloval za namene priprave odziva na vaše sporočilo. Več informacij o tem, kako Lift d.o.o., obdeluje osebne podatke, si lahko preberete na povezavi Varovanje podatkov.

    Označite to polje, če se strinjate s tem, da vam lahko Lift d.o.o. na vneseni elektronski naslov občasno pošilja tudi e-poštna sporočila. Svojo privolitev lahko kadarkoli prekličete prek povezave v vsakem e-poštnem sporočilu ali tako, da se obrnete na nas. Več o tem, kako obdelujemo vaše osebne podatke, si lahko preberete Varovanje podatkov.

    Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

    Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: lift.storitve@gmail.com z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo podjetje Lift d.o.o., prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v tukaj.