Tovorna dvigala

Tovorna dvigala

Tovorna dvigala so namenjeno izključno prevozu manjšega ali večjega tovora. V večini se vgrajujejo v proizvodnih obratih in skladiščih, za prevoz tovora med dvema ali več etažami.

Naša tovorna dvigala so zanesljiva in učinkovita tudi v zelo težkih pogojih dela, saj s svojo močno konstrukcijo in pogonom enostavno in hitro premaguje težka bremena.

Vsa dvigala za prevoz tovora vam lahko prilagodimo vašim individualnim potrebam in željam.

Prilagodimo lahko obliko, hitrost in vrsto pogona.

Lift Storitve Tovorna Dvigala
Naše dolgoletne izkušnje omogočajo, da s strokovnim svetovanjem najdemo najboljšo cenovno ugodno in funkcionalno rešitev tudi v primeru namestitve v težavnih prostorskih razmerah.
Kakšno tovorno dvigalo je najbolj primerno za vas, vam najbolje svetujejo naši strokovnjaki, inženirji, ki so vam vedno na voljo v uradnih urah ali po elektronski pošti.
Za vaša vprašanja s področja dvigal nas kontaktirajte na +386 40 832 823
ali preko spodnjega kontaktnega obrazca. Z veseljem vam bomo odgovorili v najkrajšem času.

    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:


    Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

    Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: lift.storitve@gmail.com z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Jernej Španinger s.p. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Splošni pogoji poslovanja