O nas

O nas

Samo podjetje LIFT d.o.o. je nastalo leta 1993 . Že več kot 28 let je naše poslanstvo podrejeno prevozu ljudi in tovora.

Specializirani smo za montažo novih dvigal, obnovo dvigal, popravila ter vzdrževanjem za osebna, tovorna in invalidska dvigala.

Nenehno sledimo in se prilagajamo novim smernicam, kar nam omogoča, da lahko ponudimo varno, energetsko učinkovito ter estetsko dvigalo.

Lift Storitve Dvigalo
Za vaša vprašanja s področja dvigal nas kontaktirajte na +386 40 832 823
ali preko spodnjega kontaktnega obrazca. Z veseljem vam bomo odgovorili v najkrajšem času.

    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:


    Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

    Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: lift.storitve@gmail.com z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Jernej Španinger s.p. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Splošni pogoji poslovanja